„Не знам дали ве интересира додека вие си чепкате по телефонот“: Петрушевска го „отепа“ министерот за образование

Актерката Весна Бејби Петрушевска го „парталоса“ министерот за образование Јетон Шаќири за гледањето во неговиот мобилен телефон за време на дебатата за насилството во училиштата.