Не се сити на неправда, некое ново СЈО ќе го размотува клопчето (ГОВОР НА НЕДЕЛАТА)

Пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ Благица Лаовска го заслужи статусот на политичарка со говор на неделата откако од собра јаката седница одговори на заканите на пратениците на власта.

Во говорот што предизвика многу реакции на социјалните мрежи се спомненуваат повеќе теми.

Дел од говорот во твитот: