Навреди и ниеден коментар со подршка за Шеќеринска (ВИДЕО)

Ниту еден позитивен коментар на политички пост на потпретседателката на СДСМ и Владата Радмила Шеќеринска во која тврди дека лидерот на опозицијата Мицкоски се радува на блокадата за ЕУ.

Во коментарите во кој нема никаква поддршка од тие што и ставаат лајкови има многу критики.

Ја нарекуваат со погрдни имиња, манипулаторка, пљачкашица и ја прашуваат дали Мицкоски е виновен што сама на себе си го издавала станот.

Шеќеринска не одговара на навредите и критиките.

https://www.facebook.com/46479180162/posts/10156272374560163/