Најновиот гаф на премиерот Ковачевски (ВИДЕО + ВИДОЕ)

Во видеото премиерот Ковачевски прави навидум мала но суштинска грешка кога писателот Видое Подгорец го нарекува ВИДЕО Подгорец.

Дали Ковачевски погрешно прочитал или пак така му било напишано засега нема објаснување од владата.

Колумна на темата од Горан Момироски

Ковачевски „је..ло те видео“, чекаме извинување – Пишува Горан Момироски (ВИДЕО)