Градоналалникот на Општина Гази Баба, Бобан Стефковски го прослави 39-от роденден заедно со вработените кои му направиле пријатно изненадување. Од нив Стефковски добил роденденска торта на која пишува „најдобар“.

„Од денес за една година поискусен и со нови предизвици ќе стигнеме до уште поголеми успеси.
За мене е чест што можам да им служам на граѓаните и на мојата Гази Баба.
Еден ден, делата ќе зборуваат за сите нас.
Им благодарам на колегите за изненадувањето по повод мојот роденден“, објави Стефковски на Фејсбук.


https://www.facebook.com/StefkovskiB/posts/287436840334905?ref=embed_post