Најчевска за „стратешкиот дијалог“ со САД: Ова сега е мафијашки дијалог надвор од правото и законите, по мерка на ДУИ

Професорката Мирјана Најчевска не е одушевена од „стратешкиот дијалог“ меѓу Македонија и САД, чија прва годишнина ја одбележаа премиерот Димитар Ковачевски и амбасадорката Анџела Агелер. Напротив.