Најчевска: Ламбе е вандал, а криминалци се тие што дозволија отворање на клубот во Битола

„Ламбе не е Херој. Ни дисидент. Не е ни пироман (новинари дај прочитајте дефиниција за пироман) или терорист.

Ламбе е најобичен вандал.

Ама тие кои дозволија отворање на клуб со име Ванчо Михајлов во Битола се криминалци.

Како и оние кои го направија Скопје 2014.Различни а исти“.

Фб статус на професорката Мирјана Најчевска