Најчевска: Дали Заев ќе го враќа Мијалков…

„Само мене ми се чини или Заев се спрема да го врати Мијалков на неговата поранешна функција и секако да го ослободи од било какво сомнение.
Сосема нормално така?
Мијалков е едноставно жртва на Груевски. Како и Гордана и Пешев и …“

Фејсбук статус на професорката Мирјана Најчевска