Нагорно Карабах: „Алаху акбар“ од покрив на ерменска црква (ВИДЕО)

И додека Ерменците ја напуштаат територијата која треба да му припадне на Азербејџан согласно потпишаниот „мировен договор“, ги палат своите домови и ги селат гробиштата за да не бидат освернавени од , како што велат, „муслиманите“, на социјалните мрежи се појави вознемирувачка снимка на која, наводно, азербејџански војник (или сириски џихадист) извикува „Алаху Акбар“ додека … Продолжи со читање Нагорно Карабах: „Алаху акбар“ од покрив на ерменска црква (ВИДЕО)