Редоследот на поставените знамиња зад министерот за надворешни работи Бујар Османи е дел од дилемата во твитот на денот.

Прашањето инсинуира дека Османи е министер на Албанија чие знаме е во средина меѓу знамињата на ЕУ и Македонија.