Муратовски за „интервјуто“ на Мијалков: „Во земјава сте?“… Требаше да му рече: „Не, во Шпанија сум“

Најкоментираното прашање за бившиот шеф на УБК, Сашо Мијалков, на ТВ 24 пред Јавното обвинителство во свој стил го „опсервира“ актерот Рубенс Муратовски.

„’Во земјава сте’?… требаше да му рече.. ‘Не, во Шпанија сум’“, коментира Муратовски.