Муратовски: Или бојкотираш референдум, или ја бојкотираш Македонија!

Актерот Рубенс Муратовски ја поедностави дилемата за тие што ја имаат во однос на излегувањето или бојкотот на референдумот за договорот Заев-Ципрас, закажан за 30 септември.

„Или бојкотираш референдум или ја бојкотираш Македонија. Симпл ес дет!“, напиша Муратовски на својот профил на „Фејсбук“.

(фото: Фејсбук-профил на Рубенс Муратовски)