Младиот правник Умејр Мухамеди кој со своите објави на Фејсбук ги сруши сите табуа околу соживотот на Македонците и Албанците во Македонија сега повторно брилијантен со статус за вчерашните случувања со киднапираниот пратеник на Беса, Кастриот Реџепи.

-Македонската “интелектуална елита” на СДСМ вчера доживеа оргазам од “ШЌиптаризмот” на Дуи.


Од вчера, за мене Универзитетски професор од СДСМ кој се радува на тоа што се случи вчера е еднаков на просечен административец од Дуи.

На пример Пендаровски, Шекеринска, Спасов или Фрчковски веке ми се исти како типовите со таблици 007 и темни стакла што се курчат низ Дебар Маало или пак како типовите кои пукаат по свадби. Исти се, гадни и одвратни.
https://www.facebook.com/umejrmumedi/posts/5269200556428674