Му беше омилена пејачка на екс премиерот Зоран Заев која ја прими во владата а во негово време беше испратена од МТВ на песната за Евровизија каде оствари одличен резултат, најдобар во историјата на Македонија.

На Евровизија ја промовираше Северна а потоа повторно го предизвика гневот на Македонците кога на прослава на странска амбасада ,,заборави” да го испее делот од химната на Македонија каде се спомнуваат Гоце Делчев и другите врвни македонски револуционери.

За да ја исправи грешката нивните имиња ги истетовира на телото но кариерата не и тргна на подобро.

Вчера објави фотографија на која само малкумина можат да ја препознаат.

Тамара Тодевска во постот му се заблагодарува на стилистот што дава сосема ,,нова” Тамара пред јавноста.

https://www.facebook.com/100044419090168/posts/pfbid0Ck2bkwSwgiS2Uv2LXyxBpLxkXhrTHyRsHLYidRjEJzWvVLrMqobd48F8foBAmTegl/?app=fbl