Можна ли е трета Балканска војна во регионот во кој се уште има неколку критични точки на конфликт?

Ова е тема на новиот подкастот на youtube каналот на Expres.mk.


Како земјите од регионот и големите фактори би реагирале на нов локален или регионален конфликт анализираат професорот Жидас Даскаловски, експертот за безбедност и Блискиот Исток, амбасадорот Ивица Боцевски и новинарот Горан Момироски.

Ве покануваме да се претплатите (subscribe) на каналот @TVexpresMK na Youtube