Фотографија на министерот за транспорт и врски и екс градоначалник на Штип Благој Бочварски е меѓу најкоментираните и најсподелуваните на социјалните мрежи.

На фотографијата Бочварски позира во бело одело и бели кондури со лежерно присутни риги и црвена вратоврска.

За материјалот од кое е сошиено оделото не може да се каже дали е свила или “жерсе” или некој друг материјал кој создава одсјај на светлина.

Фотографијата на Бочварски е објавена откако тој на граѓаните им порача ако им е скапа патарината на автопатот Скопје – Штип да патуваат по споредни патишта.

Последна вест

Логично и превентивно размислување

Проф. Даскаловски до власта: Па вие не сте само крадци туку и фашисти