„Млечен пат“ над потопената црква во Маврово (ФОТО НА НЕДЕЛАТА)

За фото на неделата ја избравме фотографијата „Млечен пат над урнатиот покрив на црквата потопена во Мавровско езеро“.

Автор на сликата која е објавена од Скопското астрономско друштво е Боби Кузмановски.

https://www.facebook.com/136527809711962/posts/3561174750580567/?sfnsn=mo&extid=QLL3kGs00nub57HI