Младата репрезентација игра за Македонија

Младата репрезентација на Македонија до 18. години, која денеска игра натпревар со Украина, на турнир во Чешка направи симпатичен гест.

Пред стартот на мечот тие го „покрија“ северна или NORTH на натписот пред соблекувалната.

Извор: Спортмедиа