Мистериозниот дрон повеќе од десет минути летал над касарна на АРМ, властите молчат за инцидентот (ВЕСТ ВО НИЗА)

Очевидци за expres.mk тврдат дека непознатото беспилотно летало кое деновиве летало над објекти на македонската армија во една од најголемите касарни во Македонија долго се задржало во воздух над на армиските капацитети. Според сите индиции дронот ги снимал објектите на АРМ со камера за ноќно снимање која освен што е многу скапа не е достапна … Continue reading Мистериозниот дрон повеќе од десет минути летал над касарна на АРМ, властите молчат за инцидентот (ВЕСТ ВО НИЗА)