Мисајловски: СДСМ е нов кластер за ширење на вирусот

„За пусти фотелји и гласови во пик на епидемија ја втурнавте цела држава во опасност, дали сте свесни !?

Цела изборна единица 2 ја поминавте да делите флаери, брашно и компири, без разум дали ќе придонесете да се шири вирусот, настрана отворениот поткуп на избирачите?

Дали за вас е ова новата нормална ненормалност !?!

Дали Спасовски вчера од Куманово со сите кандидати што истрча да бара избори повторно ќе замине во изолација? Црн понеделник во Македонија.

Ви посакувам добро здравје на сите вас и на вашите семејства и ви посакувам да ве води разумот и да го оставите политиканството барем во овие мигови“.

Фејсбук статус на потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ

https://www.facebook.com/misajlovskivlado/posts/2298856980421325