Министри и кафеани

Министрите минатата година потрошиле околу 46 илјади евра по ресторани.

Најмногу од нив, околу 7500 евра потрошил министерот за животна средина Садула Дураки. За разлика од него најмалку или 50 евра потрошила министерката Апостолска.


Извор: Радио Слободна Европа