Министерот Димитров одговараше за името, граѓаните го пцуеа и колнеа (ВИДЕО+ФОТО)

Десетици невкусни и навредливи коментари и клетви доби од граѓаните министерот за надворешни работи кој во организација на Владата даваше одговори поврзани со Преспанскиот договор. Во продолжение видеото во кое зборува министерот а веднаш под него и дел од коментарите. Поголем дел од коментарите не ги објавуваме затоа што се сметаат за говор на омраза … Continue reading Министерот Димитров одговараше за името, граѓаните го пцуеа и колнеа (ВИДЕО+ФОТО)