Министерот Димитров одговараше за името, граѓаните го пцуеа и колнеа (ВИДЕО+ФОТО)

Десетици невкусни и навредливи коментари и клетви доби од граѓаните министерот за надворешни работи кој во организација на Владата даваше одговори поврзани со Преспанскиот договор.

Во продолжение видеото во кое зборува министерот а веднаш под него и дел од коментарите.

Поголем дел од коментарите не ги објавуваме затоа што се сметаат за говор на омраза или јавна закана.

Видеото на овој линк