Зборувајќи за упатени проговори од граѓани за решение на владата министерката за финансии Нина Ангеловска направи гаф кој не остана забележан на социјалните мрежи.

Во еден момент од обраќањето на интернет Ангеловска го спомена зборот “секс” по што продолжи да зборува за координација меѓу различни институции насмевнувајќи се.