Не и е прв пат да биде предмет на потсмев.

Министерката за култура беше критикувана од општата јавност кога со скафандер влезе во парламентот да брани позиции на СДСМ за време на Ковид 19 кризата.


Ја предизвика јавноста и кога со пост на Фејсбук ја бранеше својата одлука и навредуваше луѓе.

Не помина лесно ниту кога рече дека уметниците треба да продуцираат забавни дела а не да се занимаваат со тешки теми. Ова го кажа во време кога јавноста зборуваше за бугарскиот фашизам.

За на крајот, денеска да биде предмет на потсмев откако влезе во црквата на воскресението во Ерусалим со фармерки кои откриваат и мал дел од нејзиното тело.

Тоа беше доволна причина таа да стане тема на реални и оправдан критики затоа што како дел од официјална делегација ја посрамоти Македонија и МПЦ-ОА.

Дел од реакциите на јавноста