Кај Трендо (off.net.mk) има прилог за некоја згодна цура што продава прдеж у тегла. 500 долари за една тегла и веќе се нашле стотина идиоти да си нарачаат. Рибава сама си ги полни теглите со прдеж. Нејзин личен после јадење на грав, јогурт и таму уште некои прикажани состојки.

Кај нас има доста бардови и слични елементи кои нудат прдеж пред камера или прдеж во текст на портал.

И тоа така, ничим изазвани, за без пари. Само од пуст мерак да ги има и да бидат чуени и видени, то ест одмирисани.

Родени смрдежи.

Фејсбук статус на Драган Милосављевиќ