Миле Паника откри како е избрана новата влада (ВИДЕО)

Легендарниот лик Миле Паника од серијата К-15 на шеговит начин открива како се избрани членовите на новата влада.

Секоја сличност на скечот во кој учествуваат Цацко (Бубо Каров) кој сега е советник во Владата и Тошо Малерот со вистинскиот избор на министрите е логична.