Миле Паника до Заев: Запри со сра*ња, и во 2019 ќе има живот

Популарниот хуморист Бранко Огњановски попознат под својот прекар Миле Паника на Твитер со цинична порака до Зоран Заев.

Миле Паника дава своја оценка што направил Заев оваа година.

“Ја не знам зашто Заев брза сите сра*а да ги направи во оваа година, као да ќе нема живот и во 2019”, напиша Миле Паника на Твитер.