Миле Паника: Без датум сите ќе им се иселиме таму

„Неќеле ваква багра како нас во ЕУ. Нека им каже некој дека ако ни дадат датум има шанси да си останеме овдека, ако не ни дадат, сите ќе им се иселиме таму, па нека му ја мислат“.

Твит на популарниот Миле Паника пво врска со двоумењето во ЕУ околу давањето датум за преговори на Македонија.