Мијалков доби одложување – Наместо утре зад решетки од 22 август

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков, наместо утре, во затворот во Струга ќе влезе на 22 август, дознава неофицијално ,,Фокус”.

Мијалков добил одложување на извршувањето на казната за две недели.

Тој во случајот ,,Империја” беше осуден на 3 години затвор, а му се конфискуваше имот над 30 милиони евра.