Михајловски: Повисоки пензии за 36 денари! Во евра, одма е друго

„Кога ќе кажеш 36 ден, звучи како да е малку, ама кога ќе го претвориш во евра одма е друго. Уживајте пензионери. Заслужено“, напиша на Фејсбук актерот Тони МИхајловски откако беше најавено зголемување на пензиите.

https://www.facebook.com/toni.mihajlovski/posts/10157750714622755