Мицковски: Оној го нарековме „министер на смртта“, како да го викаме овој?

„Тодоров за Тамара го нарековме Министер на смртта.

Денес е почитуван соработник на нашите власти и им служи за креирање на внатрешен раздор во опозицијата.


Како ли денес да го викаме Филипче за осакатената жена на која и извадија неколку органи и за што никој нејќе да одговара?!Не го викаме никако, пошто денес не се буниме, денес неправдите не ги гледаме.

Ни го извадија мозокот на сите’.

Фејсбук статус на новинарот Ивор Мицковски