„Словенија: Епидемиолошката состојба во Македонија е вонредно тешка.
Сега ќе кажат ова Јанша со Орбан и Груевски не местат.
Они и понатаму со своите ботови, меѓу кои и Тодоров ни зборат за брзи избори.
Па да лажеш дека е под контрола ситуацијата, дека познати биле кластери, додека пола држава седи затворена, а цела партија бега од Скопје, имате ли малку осет до каде сте забегале“.

Фб статус на новинарот Ивор Мицковски.