Мицкоски со “два од два” во соопштенијата на СДСМ

Владеачката СДСМ денеска објави две соопштенија на својата веб страница.

Двете се однесуваат на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.

Досега не се случило сите соопштенија во еден ден на владеачката партија да се однесуваат на иста тема и за иста личност.

Двете соопштенија во кој жестоко се напаѓа и навредува Мицкоски на овој линк.

https://sdsm.org.mk/press/soopshtenija