Никогаш не било како сега лошо, е една од пораките со кои народот ги опишува состојбите а со која лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски повикува на антивладиниот протест закажан за две недели во центарот на Скопје.

,,Протест пред Влада на Република Македонија, 18 јуни 2022 година, 20 часот.

Заедно, здружено, одлучно, за нашата Македонија!”, пишува Мицкоски кој го користи хаштазите: #ПремногуЕ и #ПротестЗаПромени притоа објавувајќи видео кое ги опишува состојбите во Македонија.

Видеото на овој линк

https://fb.watch/dqUNjinLcl/