Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на својот профил на Фејсбук објави фотографија со поранешната министерка за внатрешни работи Гордана Јанкулоска.

„Средба силна колку Горде. Неправдата никогаш не нè скршила!“ – напиша Мицкоски под објавената фотографија на која двајцата се насмеани.


Јанкулоска, која издржува затворска казна во Идризово, има добиено одмор од отслужување на казната. Фотографијата е направена во штабот на ВМРО-ДПМНЕ.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMickoskiHristijan%2Fposts%2Fpfbid0S3PehwdEskgxkXtoqA4KbpLrgv6YSi5VhJRGtnX6sAAbC7T27yLGoKCr8hJ5FLU5l&show_text=true&width=500