Мицкоски купи 30 сезонски билети и порача: Со срце за Вардар!

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, објави дека купил 30 сезонски влезници за натпреварите на фудбалскиот клуб Вардар во новата сезона, надоврзувајќи се на финансиската и/или материјална поддршка за „црвено-црните“ од 12 скопски и приградски општини.