Сопственикот на бензинските пумпи “Мак оил” Мите Јовановски со честитка до СДСМ за тоа што не го кандидира градоначалникот на Центар Саша Богдановиќ за втор мандат.

“Честитки до СДСМ за промена на градоначалникот на општина Центар…..
Вистината победува ми зема 100000 евра”, напиша бизнисменот.

Јовановски во коментар открива дека Богдановиќ за тоа што му ги земал парите е тужен но дека сега откако нема да биде функционер има надеж да си ги врати патите по судски пат.

Од попладнево Богдановиќ и официјално не е кандидат на СДСМ.

СДСМ со еден кандидат Србин, објавени уште 17 кандидати за градоначалници

Последна вест

Сепак лажеле тие што тврдеа дека се налутил што не ја добил кандидатурата

Арсовска ја доби поддршката од највредниот градоначалник во историјата на Скопје