Meтли со ликовите на функционерите од СДСМ денеска осамнаа пред Општина Прилеп, откако премиерот Зоран Заев синоќа најави чистка.

Прилепчани се пошегуваа дека најголемата метла е за Миле Талески, претседателот на ОО СДСМ Прилеп кој можеби е најодговорен за лошиот резултат во првиот круг на претседателските избори на СДСМ во Прилеп.


Извор: Маркукуле