Менче Точи за вакцините, аматерите и шлаканицата од Брнабиќ

„Пандемијата трае цела година, исто толку време чекаме и на вакцини. Како можеше да не ја прилагодат законската регулатива, да порачуваат и бараат вакцини, а тие да не се регистрирани во државата. Брњабиќ денес ни удри шлаканица- вели, цитирам ‘ако не се регистрирани, значи се нелегални’. Каков срам! Аматери!“.

Фејсбук статус на новинарката Менче Атанасова Точи