Дивокрадци вршат нелегална сеча на шумата на Шар Планина, предупредува ФБ страницата „Ta shpëtojmë Kodrën e Diellit“ која објави видео од, како што велат, масакр врз шумата на Шар Планина. Администраторите на страницата ги повикуваат полицијата и обвинителството да реагираат.

https://www.facebook.com/perKodreneDiellit/videos/953974754940262/