Македонските фудбалери ја исполнија желбата на Џамбазов само за Делчев

Македонскиот шоумен Игор Џамбазов пред вчерашниот „натпревар што е повеќе од фудбал“ со Бугарија во Разград посака пет „парчиња“ во противничката мрежа, но репрезентативците на Македонија му ја исполнија само желбата да дадат гол за Гоце Делчев во ремито 1:1 на стартот од Лигата на нациите.