Македонската армија на штрек: Дрон надлетувал над касарна на АРМ

Извори во воената разузнавачка служба за expres.mk ја потврдуваат информацијата која првично дојде од граѓани очевидци на тежок безбедносен инцидент во близина на касарна на Армијата на Република Македонија. Според очевидци кои тврдат дека не грешат, деновиве летало дрон од непозната марка подолг период летал над објекти на АРМ во една од најголемите касарни на … Continue reading Македонската армија на штрек: Дрон надлетувал над касарна на АРМ