Јавноста денеска дозна дека сопругата на премиерот Зоран Заев има стилист кој се грижи за нејзиниот имиџ.

Стилистот Драган Гоцев – Даци денеска објави фотографија на која се гледа дека Зорица Заева е облечена во фармерки и розева кошула.

Според коментарите на медиумите кои ја преземаа фотографијата Заева е видно ослабена.