ОК и што е ефектот од делувањето на Димче Камиказа❓

Партијата Левица попладнево одбележа една година од влезот во Собранието со банер на кој се истакнати успесите на партијата.


На објавата на Левица реагира пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Бране Петрушевски кој имаше неколку конфликти со партијата на Димитар Апасиев.

“Ефектот е еднаков на 0 👇

❌Еуростандард пропадна;
❌Уставен не ја поништи верифкацијата на 8-те пратеници;
❌Декларацијата на Левица не помина;
❌Не го суспендираа законот за Гама;
❌Не е одложен пописот…

✅Само средбите со амбасадорите се реализирани.

Куче што лае, не каса, посебно ако така е дресирано од стопанот❗”, пишува Петрушевски во реакцијата на објавата на Левица.

https://www.facebook.com/44069776956/posts/10158228291266957/