Левица открива инспектор што го прекршил законот (ДОКУМЕНТ)

Партијата Левица поднесе претставка против образовен инспектор што го прекршил законот во случај со извршен инспекциски надзор.

Според документот инспекторот морал да се изземе од надзорот на Правниот факултет при Тетовскиот универзитет но не го сторил тоа и го прекршил законот.

На овој факултет работи ќерката на инспекторот.

Деталите во документот