„Ла Верита“ објави докази за корупција и криминал: Се стеснува кругот околу Заев (ВИДЕО)

„Купопродажба на гласови во Македонија“ Досие за Заев, омилениот премиер на ЕУ, околу кого се стеснува кругот. Истрага од обвинителството во Скопје: За време на изборите во 2014, Заев бил дел од мрежа за изборни нерегуларности. Што ќе каже сега неговиот спонзор Могерини? Ова го пишува соработникот на италијанскиот весник Ла Верита, Ларис Гајзер во … Continue reading „Ла Верита“ објави докази за корупција и криминал: Се стеснува кругот околу Заев (ВИДЕО)