Куновска: А, побара ли СДСМ одговорност од некој од своите…

Поранешната советничка на СДСМ во советот на град Скопје, Софија Куновска, реагира на обвинувањата од владејачката партија адрсирани до лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ.

„ Демагогија на најсилно


СДСМ: Мицкоски го брани криминалот во Скопје 2014 наместо да побара одговорност од сите вмешани.

Среќа СДСМ побара одговорност од некој од своите до сега…“ напиша таа на Фејсбук.