Пратеникот и портпарол на СДСМ Костадин Костадинов тврди дека и пречи на опозицијата и затоа таа го напаѓа.

“Кога силно им сметаш на ДПМНЕ, не им останува ништо друго освен да шират лажни вести.
Ова е типичен пример за лажни вести платени со крадени пари од народот.
Очајни сте и никако да научите.
Можете сами да се лажете но народот никако”, пишува во реакцијата на Костадинов за текстот на порталот Инфомакс.мк во кој се зборува за вила на Водно од 1,4 милиони евра која сега се продава за 110 илјади евра.

Костадинов не ги демантира официјално наводите на Инфомакс.

Зошто реагираше Костадинов:

Коки Поки, вила од 1,1 милион евра, Костадинов и Асани: Митовски за нова рекет шема