Десетици профили на социјалните мрежи се возбудија откако ќерката на екс премиерот Зоран Заев објави селфи фотографија сликана во лифт.

Александар Заева не предизвика реакции поради фотографијата објавена на Инстаграм туку поради чантата која гордо ја носи.

Се работи за чанта од брендот Ив Сен Лоран која според реклама објавена на интернет чини неверојатни 2650 евра.

Во македонски пари ќерката на Заев која е студентка има чанта од околу 165 илјади денари или речиси 12 просечни македонски плати.